Enkele projecten

Neem contact met ons op

  • info@design-plus.nl
  • 06 3755 1233

Webdesign voor ZZP'ers

Als ZZP'er begrijp je hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn en een professionele uitstraling te hebben. Daarom bieden wij speciale webdesign diensten aan die zijn afgestemd op de behoeften van ZZP'ers.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze ZZP webdesign diensten en hoe we jou kunnen helpen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor professioneel webdesign van hoge kwaliteit. Maar waarom zou u juist voor ons kiezen? 

We hebben inmiddels na jaren veel ervaring als webdesigner. We hebben al vele succesvolle projecten afgerond voor diverse klanten en hebben dus een uitgebreide portfolio opgebouwd. Wij geloven in maatwerk oplossingen, die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en daar een passende oplossing voor te bieden en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij streven altijd naar het behalen van optimale resultaten voor onze klanten. Of het nu gaat om het verbeteren en het verhogen van de online zichtbaarheid of het creëren van een professionele uitziende website.

De ZZP'er online

Onze webdesign werkzaamheden zijn gericht op het creëren van een website, die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en effectief. We begrijpen dat je als ZZP'er vaak beperkte tijd en middelen hebt, daarom bieden we betaalbare oplossingen aan die toch van hoge kwaliteit zijn. Ons doel is om jou te helpen een professionele online aanwezigheid op te bouwen die jouw merk versterkt en jouw doelen ondersteunt.

Wij maken voor u als zzp'er een website, waarbij onze werkzaamheden o.a. het volgende omvatten: 

1. Persoonlijk ontwerp

We begrijpen dat elke ZZP'er uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte websites, die passen bij jouw persoonlijke stijl en merkidentiteit. We werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat het ontwerp jouw visie en doelen weerspiegelt.

2. Responsief ontwerp

Het is belangrijk dat jouw website er goed uitziet op alle apparaten, of het nu op een desktop, tablet of mobiel apparaat is. Daarom zorgen we ervoor dat alle websites die we maken responsief zijn, zodat ze er op elk apparaat goed uitzien en goed werken.

3. Zoekmachineoptimalisatie

We zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines, zoals Google, door ervoor te zorgen dat de website technisch geoptimaliseerd en is voorzien van relevante en kwalitatieve content.


4. Ondersteuning

We bieden ondersteuning na oplevering van de website, zodat je bij ons terecht kunt voor vragen en technische problemen. We zorgen ervoor dat jouw website up-to-date blijft en goed blijft werken.