Enkele projecten

Neem contact met ons op

  • info@design-plus.nl
  • 06 3755 1233

Vakantiewoning verhuur

Als u uw vakantiewoning wilt verhuren, is het belangrijk om een aantrekkelijke en goed ontworpen website te hebben om potentiële gasten aan te trekken. Een professionele website met een aantrekkelijk ontwerp en gebruiksvriendelijke functies kan ervoor zorgen dat uw vakantiewoning opvalt tussen de vele concurrenten op de markt.

Bij het ontwerpen van uw website voor vakantiewoningverhuur is het belangrijk om rekening te houden met de behoeften en verwachtingen van uw gasten. Het ontwerp moet gemakkelijk te navigeren zijn en alle belangrijke informatie over uw vakantiewoning bevatten, zoals beschikbaarheid, tarieven en voorzieningen. Uw website moet ook goed geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO), zodat het gemakkelijker wordt gevonden door potentiële gasten die op zoek zijn naar een vakantieverblijf. 

Zorg ervoor dat uw website relevante informatie bevat over uw vakantiewoning en de omgeving. Dit kan bestaan uit een beschrijving van de accommodatie, informatie over de omgeving en bezienswaardigheden, en foto's van de vakantiewoning en de omgeving. Het is ook belangrijk om uw website regelmatig bij te werken met nieuwe inhoud, zoals beoordelingen van gasten en informatie over speciale aanbiedingen.

In deze moderne tijd zoeken steeds meer reizigers online naar vakantiehuizen en het ontbreken van een website kan voor U betekenen dat u deze potentiële gasten mist.

U heeft al een website vanaf 599  euro  excl.btw

Zelf verhuren?

Ook is het belangrijk om uw website gemakkelijk toegankelijk te maken voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Veel mensen zoeken naar vakantiewoningen op hun mobiele apparaat, dus het is essentieel dat uw website goed wordt weergegeven op deze apparaten. Dit kan worden bereikt door het gebruik van responsive webdesign, wat betekent dat de website automatisch wordt aangepast aan het formaat van het scherm van het apparaat. Kortom, als u uw vakantiewoning wilt verhuren, is een professionele website met een aantrekkelijk ontwerp essentieel.


Enkele redenen waarom het hebben van een website voor de verhuur van uw vakantiehuis nuttig is:

1. Vergroot uw bereik
Een website is uw eigen online aanwezigheid, die altijd beschikbaar is voor mensen om te bezoeken en te zien wat u te bieden heeft. Het vergroot uw bereik door uw accommodatie toegankelijk te maken voor mensen, die geïnteresseerd zijn in uw locatie, zelfs als ze niet bekend zijn met uw verhuurservice.
2. Biedt duidelijke informatie
Een website stelt u in staat om duidelijke en gedetailleerde informatie te bieden over uw vakantiehuis, zoals foto's, voorzieningen, prijzen en mogelijke  beschikbaarheid. Dit helpt eventuele huurders om een weloverwogen beslissing te nemen over hun accommodatie.
3. Verbeterde communicatie
Een website stelt u ook in staat om effectiever te communiceren met potentiële gasten. Via de website kunnen huurders bijvoorbeeld direct contact met u opnemen wat de communicatie en het boekingsproces voor beide partijen vereenvoudigt.
4. Concurrerend blijven
In een tijd waarin veel reizigers online op zoek zijn naar accommodaties, kan het hebben van een website u helpen concurrerend te blijven met andere verhuurders. Een aantrekkelijke, professionele website kan uw vakantiehuis eruit laten springen en de verhuur van uw vakantiewoning een voorsprong geven op andere verhuur accomodaties in de omgeving. 
Samenvattend enkele belangrijke items, die op uw website zeker vermeld dienen te worden zijn:

1. Foto's en beschrijvingen van uw vakantiehuis
Potentiële gasten willen weten hoe uw accommodatie eruitziet en welke voorzieningen beschikbaar zijn.
2. Prijzen en beschikbaarheid
Het is belangrijk om duidelijke informatie te bieden over de kosten van uw vakantiehuis.      
3. Boekingsproces en betalingen
Uw website moet informatie bevatten over hoe gasten kunnen boeken en betalen voor hun verblijf.
4. Contactgegevens
Het is belangrijk om duidelijke contactgegevens te vermelden, zodat gasten u kunnen bereiken als ze vragen hebben of meer informatie willen.
5. Beoordelingen van eerdere gasten
Het vermelden van beoordelingen van eerdere gasten kan helpen om het vertrouwen van nieuwe huurders te winnen en hen aan te moedigen om bij u te boeken.

Kortom, het hebben van een website voor de verhuur van uw vakantiehuis is een essentieel onderdeel van het succesvol verhuren van uw accommodatie. Het vergroot uw bereik, biedt duidelijke informatie, verbetert de communicatie en helpt u concurrerend te blijven.