WEBDESIGN ALGEMEEN


De eerste indruk, die maak je maar één keer en meestal is dat een blijvende indruk. Daarom is het van groot belang, dat een website de juiste indruk achterlaat.

Wij maken die websites en helpen U graag bij het ontwerpen en onderhouden van zo'n functionele, overzichtelijke website en tevens goed vindbaar zaal zijn in google.

Stel U eens de vraag: "Wat wil ik met een website bereiken? "

Wilt u informatie geven, produkten verkopen of een presentatie van het bedrijf of hobby geven. Of misschien wilt U een zeker rendement halen uit de verhuur van uw vakantie woning, die anders maar leeg staat op de momenten dat u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning.

95% van potentiele klanten start de zoektocht in de zoekmachine "GOOGLE"

Het is dus zaak dat de website er stijlvol uitziet, maar vooral ook vertrouwen uitstraalt en ook goed vindbaar is.


PRIJS

VANAF € 499,-

excl. btw

Wat is inclusief?
 • Contact formulier
 • Google proof
 • 100% responsive
 • Bewerking foto materiaal
Wat is niet inclusief?
 • Eventueel tekstschrijven
 • Domeinnaan registratie
 • Hosting van de website
 • Extra modules

Website voor ZZP'ers


Waarom moet ik als ZZP-er of freelancer een website hebben?

Ten eerste is een eigen website een uitstekende plek om te laten zien wie jij bent en wat voor dienst of produkt jouw bedrijf aanbiedt. Bezoekers zien hierdoor direct of zij op de juiste website zijn. Consumenten oriënteren zich online op de mogelijke oplossingen voor hun probleem.

Dit is de reden, dat jij als ondernemer ook te vinden moet zijn op het internet.

Immers zijn jouw concurrenten wel online actief!

Jouw potentiële klanten zullen sneller kiezen voor een bedrijf dat wel te vinden is op het internet. Als je er goed gebruik van maakt kan een eigen website voor jouw bedrijf bijzonder veel opleveren.

Het is daarom voor het overgrote deel van de ondernemingen een must en tegenwoordig niet meer weg te denken. Voor de meeste bedrijven is het op zijn minst een extra uitgebreid visitekaartje.

Maar er is meer. Een website, die goed opgezet is kan bijzonder veel klantcontacten opleveren, tijd besparen en zelfs meer omzet genereren. Zeker als de website goed te vinden is.

Ook voor jou als ZZP'er is het aantrekkelijk om nu een eigen website te laten maken, die er professioneel uitziet en waarvan jouw potentiele klanten een goed gevoel kijgen en die betrouwbaar over komt.

Wil je een website, die mooier en beter is dan die van de concurrent en beter aansluit bij de doelgroep van jouw bedrijf?


PRIJS

VANAF € 499,-

excl. btw

Wat is inclusief?
 • Contact formulier
 • Google proof
 • 100% responsive
 • Bewerking foto materiaal
Wat is niet inclusief?
 • Eventueel tekstschrijven
 • Domeinnaan registratie
 • Hosting van de website
 • Extra modules
Verhuur van vakantiewoning


Hoe kom ik aan huurders voor mijn vakantiehuis?

Je hebt besloten om de verhuur van jouw vakantiehuis zelf te gaan doen. Nu moet je nog vakantiegangers vinden, die graag jouw vakantiehuis willen huren.

Maar hoe kom je aan genoeg huurders? Verhuur je al jaren jouw vakantiehuis dan zal het je zijn opgevallen, dat je een vaste kring hebt opgebouwd van mensen die jaarlijks terugkeren naar jouw vakantiehuis. Deze klantenkring zal waarschijnlijk aan mensen in hun omgeving hebben verteld over jouw mooie vakantiehuis.

Dit is een vorm van mond-op-mond reclame en is over het algemeen heel erg effectief. Dit is vaak helaas niet voldoende om jouw vakantieaccommodatie het gehele jaar vol te krijgen.

Een van de belangrijkste stappen is het laten maken van een professionele website. Hierbij is het vooral belangrijk dat een potentiële huurder hier alle informatie kan vinden, die hij of zij nodig heeft. Hierbij kun je denken aan mooie foto's van het vakantiehuis en een goede beschrijving van de vakantie-woning. Op deze manier komen ze niet voor verrassingen te staan.

Waarom is een website belangrijk?

De website moet als het ware jouw online visitekaartje worden.

Mocht je mensen spreken, die een vakantie woning zoeken dan kun je ze verwijzen naar uw website. Geïnteresseerden kunnen dan op hun gemak meer over het vakantiehuis lezen. Een website komt ook goed van pas wanneer je op een bepaald moment besluit om te gaan adverteren op verschillende websites of op het internet. Je kunt dan namelijk de link van jouw website vermelden.

Zichtbaar willen zijn bij een groot publiek gaat tegenwoordig hoofdzakelijk via internet en social media.

Het internet is namelijk de grootste informatiebron.

Laat ons een professionele website voor U bouwen tegen een scherpe prijs. Hierbij is het vooral belangrijk dat een toekomstige huurder alle informatie kan vinden, die hij of zij nodig heeft. Hierbij kun je denken aan: duidelijke foto's van de vakantiewoning en een goede beschrijving van de vakantiewoning. Dit is belangrijk, omdat vakantiegangers hun keuze vaak op deze twee factoren baseren.

Vakantiegangers vinden het prettig om van te voren een beeld te hebben van het vakantiehuis en willen niet voor verrassingen komen te staan. Laat ook duidelijk zien welke prijs men moet betalen zonder dat daar nog allerlei aanvullende kosten bij komen. Bijna iedere vakantiehuiseigenaar heeft tegenwoordig een eigen website, maar hoe zorg je ervoor dat jouw website opvalt op het internet?

Wij zullen proberen zonder een groot budget uw website goed vermeld in GOOGLE te krijgen.


PRIJS

VANAF € 499,-

excl. btw

Wat is inclusief?
 • Contact formulier
 • Google proof
 • 100% responsive
 • Bewerking foto materiaal
Wat is niet inclusief?
 • Eventueel tekstschrijven
 • Domeinnaan registratie
 • Hosting van de website
 • Extra modules


SNEL online

Uw website kunnen we afhankelijk van het ontwerp en aangeleverde copy, meestal al binnen een week of 2 weken al online zetten.

startende ondernemer

Een bedrijf starten zonder daaraan meteen een nieuwe zakelijke website te koppelen? Dat is in dit digitale tijdperk haast ondenkbaar.

responsive

Wij maken websites, die "responsive" zijn. Dat betekent dat de website goed leesbaar is op een computer maar ook op een smartphone of tablet.


website huwelijk

Maak het feest nu compleet met een sfeervolle website van deze dag. Uw gasten kunnen dan in alle rust de door jullie geselekteerde foto's nog eens bekijken.

geboorte

"Jullie zoon of dochter is geboren" Maak dit feest nu compleet met een sfeervolle eigen website met tal van foto's en zelfs een filmpje van de nieuwe wereldburger.

SEO

Bij SEO-teksten wordt de content dus geoptimaliseerd op basis van zoekwoorden. Denk vanuit je (potentiele) klant.
Waar is hij of zij naar op zoek?